WinDrone

Partnerek

Győri Gergő e.v., Ároktő: Közös marketingkiadvány megjelentetése. A marketingkiadványt közösen fogjuk létrehozni és az mindkettőnk telephelyén elhelyezésre kerül. A marketing kiadványt a hozzánk látogató ügyfeleknek átadjuk, arról őket informáljuk. Ezen túl partnerként vállaljuk, hogy egymás termékeit saját ügyfélkörünkben kölcsönösen reklámozzuk, a termékek és szolgáltatások után érdeklődőket partnerünkhöz irányítjuk.

Tiszadorogma Községi Önkormányzat: Partnerként vállaljuk, hogy egymás termékeit saját ügyfélkörünkben kölcsönösen reklámozzuk, a termékek és szolgáltatások után érdeklődőket partnerünkhöz irányítjuk.

Origo-Verda Kft., Tiszadorogma: Partnerként vállaljuk, hogy egymás termékeit saját ügyfélkörünkben kölcsönösen reklámozzuk, a termékek és szolgáltatások után érdeklődőket partnerünkhöz irányítjuk.

Ároktő Község Önkormányzata: Partnerként vállaljuk, hogy egymás termékeit saját ügyfélkörünkben kölcsönösen reklámozzuk, a termékek és szolgáltatások után érdeklődőket partnerünkhöz irányítjuk.